Landeveisdager hos Bike Fixx!

Nye 2021 Merida Reacto endelig i butikk!   – Få med valgfri sykkelhjelm eller sykkelsko, ved kjøp av landeveisykkel   – Ekstra reduserte priser på alle 2020-landeveisykler

Sommeren er vel overstått, og vi har fylt butikkene våre med landeveisykler. Sensommer-høst er en helt fantastisk tid å dra unna mil etter mil på sykkelsetet, og hvorfor ikke investere i en helt ny landeveisrigg?

Vi har i disse dager, blant annet fått inn Meridas helt nye 2021 Reacto-modeller, med bla Reacto Force edition og Reacto 4000 inne i de fleste størrelser!

Reacto har lenge vært en av de raskeste aerosyklene, med et rammedesign som har blitt en slags gullstandard for hvordan en aero-ramme skal se ut. Årets modell har blitt like godt godt mottatt, med oppdatering av karbonlayout, design og løsninger, samt en ny integrert ACR cockpit som skjuler kabler rundt styre og stem (og uten at det går ut over jobben til mekanikeren, aka oss). Dra innom en av våre butikker, og sjekk ut nye Merida Reacto 2021 – en rimelig rå sykkel!

Les Cyclingnews sin anmeldelse av den nye Merida Reacto her.

Landeveisdager hos Bike Fixx!

Kjøper du en 2021-modell Merida landeveisykkel av oss, får du disse ukene med valgfri sykkelhjelm fra KASK eller valgfri sykkelsko fra Lake eller Shimano*

**tilbudet gjelder hele beholdningen i butikk. Tilbudet gjelder så lenge utvalget varer (og frem til 05.09.21)