Merida eOne Sixty 10k – Fremdeles kongen på haugen!

2021-utgaven av Merida eOne Sixty 10k – verdens beste el-stisykkel?
Det er det flere som mener, og ikke minst testerne i E-Mountainbike Magazine – selve autoriteten innen sykkeltesting. Det tyske sti-magasinet av gått grunding gjennom 25 emtb’ene i sitt segment, og kommet frem til at topp-speccen i Merida sin 2021 eOne Sixty-serie, den går helt til topp!

eOne Sixty har helt siden den ble lansert, vært rangert som en av markedets aller beste el-stisykler*. Svært korte kjedestag og en svært balansert geometri, sammen med markedets mest responsive el-system, og en rå utstyrspakke, har gjort eOne Sixty til en staple innen el-stisykling. Det nye el-systemet fra Shimano, med EP8-motoren og det integrert 630wh-batteriet er utviklet i nært samarbeid med nettopp Merida. Og det er kanskje derfor de to får ut egenskaper av hverandre, som svært få andre klarer.

10k-utgaven av eOne Sixty er topputgaven, og her er det ikke spart på noen ting. Fox Factory Kashima foran og bak, topphjula fra Sveitsiske DT Swiss sin high end avdeling, trådlås Sram AXS-heve-senkepinne, og alt toppet med Shimano sitt nye EP8-elsystem – det blir virkelig ikke bedre enn dette.

Sykkelen er noe av det råeste vi har syklet på, og etter snart 1.5 år med testing av eOne Sixty innad i Bike Fixx, kan vi stå 100% inne for syklenes egenskaper. Rett og slett en sykkel som har vært helt i front og vært med på å redefinert hvordan vi ser på stisykler i 2021.

Sjekk ut info om den nye utgaven av eOne Sixty på merida.com og les testen i E-Mountainbike Magazine her.

Merida eOne Sixty - 2021

*Fjorårets testvinner i Terrengsykkel-magasinet, 2020 Design and Innovation Award, Taiwan Excellence Award, Best All-rounder’ badge i E-MTB-news, TAIPEI CYCLE d&i GOLD Award 2020, topp karakter i 2020-utgaven av e-mountainbike sin emtbtest og full pott i MTBR, for å nevne noen. – Vi er forsiktige med å si at én sykkel er bedre enn en annen, men her må vi virkelig tenke oss om før vi uttaler oss!