Om sykkelbedriften Bike Fixx

Bike Fixx AS som vi kjenner det i dag, ble stiftet i 2017 og har holdt det gående fra våre lokaler på Lysaker siden. Likevel var det i garasjen til Kjetil, en god stund tidligere, at konseptet og drømmen om et mobilt sykkel-servicefirma ble skapt. Selv om navnet var ulikt, var det her grunnsteinene til Bike Fixx ble lagt ned. Det mobile sykkelverkstedet, som til stadig møtte opp på din arbeidsplass og fikset sykler for alle som ønsket. Konseptet funket så bra, at etter litt flørting med en investor, så åpnet den første biten av verkstedet i bilgarasjen til PP22 på Lysaker i 2017.

Siden den gang har Bike Fixx-familien ekspandert, og vi er i dag 7 ansatte i Norge, og 5 i Sverige. I tillegg til Bike Fixx Gøteborg, finner du oss på Lysaker og Røa (Oslo) og i Stavanger. Samt på arbeidsplasser i store deler av Oslo, Bærum og i Rogaland.

Mobil uteservice hos bedrifter, er fremdeles en av våre satsningsområder. Og sammen med sykkelbutikk/verksted, og leasing av sykler, utgjør disse våre tre satsningsområder, og sørger for at vi kan hjelpe fleste mulig ut på sykkelen.

I dag er Bike Fixx er en sykkelbedrift med ambisjon å bli best på sykkelreparasjon, salg av sykkel og tilrettelegging for sykkel på arbeidsplassen. Både for privatpersoner og bedrifter. Vår visjon er å tilby enkel sykling, og gjøre det lett for deg som syklist å eie sykkel. I våre butikker finner du et nøye utvalgt sortiment av sykler, samt et av Norges beste sykkelverksteder.

Vi tilbyr et komplett opplegg for privatpersoner og bedrifter, og ønsker å hjelpe flest mulig. Kontakt oss eller besøk oss i en av våre butikker og la oss hjelpe deg med din sykkel.

Vi ekspanderer stadig, og ønsker alltid hjelp videre på veien. Om du er interessert i å investere i oss, eller har en bedrift som vil legge til rette for syklister og en grønnere hverdag, ta kontakt på info@bikefixx.no.

Du kan også følge oss gjennom Finansavisen VEXT, hvor vi faktisk er i finalen 2020:) les mer her.