slett

Historien vår

Bike Fixx AS som vi kjenner det i dag, ble stiftet i 2017 og har holdt det gående fra våre lokaler på Lysaker siden. Likevel var det i garasjen til Kjetil, en god stund tidligere, at konseptet og drømmen om et mobilt sykkel-servicefirma ble skapt. Selv om navnet var ulikt, var det her grunnsteinene til Bike Fixx ble lagt ned.

Det mobile sykkelverkstedet, som til stadig møtte opp på din arbeidsplass og fikset sykler for alle som ønsket. Konseptet funket så bra, at etter litt flørting med en investor, så åpnet den første biten av verkstedet i bilgarasjen til PP22 på Lysaker i 2017.

Siden den gang har Bike Fixx-familien ekspandert, og vi er i dag 7 ansatte i Norge, og 5 i Sverige. I tillegg til Bike Fixx Gøteborg, finner du oss på Lysaker og Røa (Oslo) og i Stavanger. Samt på arbeidsplasser i store deler av Oslo, Bærum og i Rogaland.

Mobil uteservice hos bedrifter, er fremdeles en av våre satsningsområder. Og sammen med sykkelbutikk/verksted, og leasing av sykler, utgjør disse våre tre satsningsområder, og sørger for at vi kan hjelpe fleste mulig ut på sykkelen.


Per Christian Grenan-Grimstad

Daglig Leder Bike Fixx AS
Tlf: 930 13 062


Kjetil Lindblad

Salgssjef
Tlf: 922 32 825


Simen Thorvaldsen

Serviceansvarlig Bike Fixx AS
Tlf: 932 14 567


Anders Klemetsrud

Bike Fixx Lysaker


Nicolai Lyche

Bike Fixx Lysaker

Tlf: 917 04 392


Erik Haugsrud

Bike Fixx Lysaker


Stanley Geyersbach

Bike Fixx Lysaker


Torbjørn Rønningen

Lokasjonsansvarlig Bike Fixx Røa


Adam Marcinczyk

Bike Fixx Røa 


Sondre Tengesdal

Lokasjonsansvarlig  Rogaland
Tel: 413 69 607


Blaze Zoladkowski

Bike Fixx Rogaland
Tel: 486 33 087

Best på sykkel

I dag er Bike Fixx er en sykkelbedrift med ambisjon å bli best på sykkelreparasjon, salg av sykkel og tilrettelegging for sykkel på arbeidsplassen. Både for privatpersoner og bedrifter.

Vår visjon er å tilby enkel sykling, og gjøre det lett for deg som syklist å eie sykkel. I våre butikker finner du et nøye utvalgt sortiment av sykler, samt et av Norges beste sykkelverksteder.

Vi tilbyr et komplett opplegg for privatpersoner og bedrifter, og ønsker å hjelpe flest mulig. Kontakt oss eller besøk oss i en av våre butikker og la oss hjelpe deg med din sykkel.

Vi ekspanderer stadig, og ønsker alltid hjelp videre på veien. Om du er interessert i å investere i oss, eller har en bedrift som vil legge til rette for syklister og en grønnere hverdag, ta kontakt på info@bikefixx.no.

Du kan også følge oss gjennom Finansavisen VEXT, hvor vi faktisk er i finalen 2020:) les mer her. 

Få hjelp av en bikeadvisor

I vår butikk får du personlig hjelp til å finne den beste sykkelen til ditt bruk. Våre bikeadvisors hjelper deg med å finne frem blant de forskjellige modellene og typer sykler. Selvfølgelig får du også prøve før du kjøper!

Montert og kontrollert av våre Bikefixxers

Alle sykler som leveres, kontrolleres nøye av våre bikefixxers. Vi har noen av Norges beste sykkelmekanikere med lang erfaring i yrket. Monteringen er selvsagt gratis, og vi monterer også ekstrautstyr du kjøper i butikken.

Merida Service Center

Merida er en av verdens største produsenter av sykler, med egen utvikling i Tyskland og fabrikk i Taiwan.

Merida eier sin egen produksjon, noe som er unikt i sykkelbransjen. På denne måten har Merida kontroll over hele livssyklusen og kan levere kvalitet i alle ledd.

Fra Merida finner du alt fra barnesykler, bysykler til mer avanserte modeller av terrengsykler og sykler for trening og konkurranse.

Vi har et stort utvalg av modeller i våre butikker, hvor du kan se og prøve før du kjøper.

Vi tilbyr også modeller fra andre merker, så spør gjerne hvis det er en spesiell type sykkel du leter etter. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige modellen for deg og ditt bruksområde.