Bli med i vår stamkundeklubb

Book service – Artikler, tips og guider

servicedag på arbeidsplassen

Ønsker du å fremme en grønnere hverdag for din bedrift og gi bedre helse og tilbud til de ansatte?

Bike Fixx sitt mobile sykkelteam har lang erfaring med å levere sykkeltjenester til bedrifter og foretak i Oslo, Bærum og Stavanger. Vi ønsker å tilby en smooth tjeneste som oppleves positiv, både for de ansatte og for bedriften.

Et av våre mål er å øke andelen av folk som sykler i hverdagen! Og da finnes det ingen enklere måte enn å starte med de som ønsker å benytte sykkelen som transportmiddel til og fra jobb. Servicedag for sykler er et tilbud som gir både miljø- og helsemessige fordeler, samt er med på å gi de ansatte et god tilbud fra arbeidsgiver, som de ellers måtte fikset privat.

Vi opplever av slike sykkeltilbud virkelig er med på å booste de ansattes tilfredshet og er med på å legge til rette for de som kanskje ellers ikke ville prioritert å sette sykkelen i stand til mer gjevnlig bruk.

Under kan du lese litt om vårt tilbud, og om du skal ha noen andre spørsmål – nøl ikke med å kontakt oss direkte. Kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Slik fungerer det

Kalenderen viser tilgjengelighet og du fyller ut den informasjonen som vi trenger for å gi deg og dere et tilbud

 

Her bekrefter vi sammen servicebehov, i detalj hvordan det funker og hva slags pris det blir på servicedagen(e)

 

Du vil motta informasjon, evt markedsmateriale og en link til vår bookingkalender som de ansatte enkelt kan bruke for å bestille service. Vi holder deg oppdatert på hvor mange som bestiller, og vil informere om vi evt må pushe mer informasjon ut til de ansatte. 

 

Du vil motta informasjon og en link til vår bookingkalender som de ansatte enkelt kan bruke for å bestille service. Vi holder deg oppdatert på hvor mange som bestiller, og vil informere om vi evt må pushe mer informasjon ut til de ansatte. 

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Servicen inneholder en  sikkerhetssjekk og en enkel service, med justering av gir, bremser, bytte av enkle slitedeler (bremseklosser, wire, strømpe, bremseskiver etc) Vinterstid kan de ansatte få lagt om til piggdekk, samt kjøpe piggdekk av oss til en redusert pris.

Syklene blir ferdig fikset iløpet av arbeidsdagen, og de ansatte vil motta en ferdigmelding, en tilstandsrapport og en anbefaling om det skulle være noe mer å fikse. Om det er mer som burde fikses, kan den ansatte enkelt booke service på et av våre tre verksteder i Oslo.

Du henter sykkelen i samme butikk du leverte den til. Ta kontakt og bestill opphenting av sykkel. Etter 3-4 dager vil sykkelen stå klar i butikken

Vi bytter kun enkle reservedeler på slike servicedager. Dvs bremseklosser, skiver, wire og evt et kjede. Dette er deler med som koster hundrelapper og ikke tusenlapper. 

Det er i utgangspunktet ikke et minimumsantall, men grunnet stor etterspørsel har vi en minimumspakke på opptil 45 ansatte pr dag.

Ved veldig store servicer, kan vi dele opp over flere servicedager eller bemanne opp ekstra den dagen.

Ut i fra sesong ønsker ønsker vi å stå et sted som egner seg til mest effektivt arbeid. Sommerstid kan vi gjerne stå ute, men når høsten og vinteren nærmer seg ønsker vi som regel å stå innendørs.

Vi trenger uansett plass til å mekke (minimum 4x4m) i tillegg til innelvering, oppbevaring og utlevering av sykler. 

Om en virksomhets åpningstider skiller seg veldig fra 8-16, bestiller du som vanlig, og avtaler dette når du blir kontaktet av oss.

 Joda, de fleste bedrifter ønsker gjerne en service på vårparten og en mot høst/vinter, for best effekt for de ansatte. Dette legger vi tilrette for samarbeid med bedriften/den ansvarlige

Vårt bedriftsteam

Bike Fixx Bedrift

913 39 700

bedrift@bikefixx.no

Kjetil Lindblad

Bedriftsansvarlig og salgsjef

922 32 825

kjetil@bikefixx.no

Erik Haugsrud

Ansvarlig mobil service

957 05 255

erik.haugsrud@bikefixx.no

Nicolai Lyche

It- og markedsleder

917 04 392

nicolai@bikefixx.no

Sondre Tengesdal

Bedriftsansvarlig Stavanger/Rogaland

413 69 607

sondre@bikefixx.no