Bli med i vår stamkundeklubb

Book service – Artikler, tips og guider

Bike Fixx – Syklistens Førstevalg

Velkommen til Bike Fixx! Vi er en lidenskapelig sykkelverkstedkjede dedikert til å gjøre sykling enkelt og tilgjengelig for alle. Vår visjon er å være syklistens førstevalg, og vi jobber hver dag for å skape et enklere sykkelliv for våre kunder. Vi leverer enestående kundeservice og tilbyr kvalitetsprodukter og -tjenester som gjør sykling til en glede. “Service is our secret sauce.”

Historien om Bike Fixx

Bike Fixx ble startet i 2017 og er eiet av Bike Holding AS. Vi har vokst raskt og har nå avdelinger på Lysaker, Røa og Stavanger i Norge. I tillegg har vi et datterselskap, Bike Fixx Sverige AB, som driver fem sykkelverksteder og mobil sykkelservice i Gøteborg.

Vårt Konsept

Bike Fixx skal være den ledende sykkelverkstedkjeden i Norge og Sverige, kjent for eksepsjonell service og kvalitet. Vår virksomhet fokuserer på tre hovedområder:

  • Sykkelverksteder: Drift av høyt kvalifiserte sykkelverksteder som tilbyr reparasjon og vedlikehold av de fleste typer sykler og merker. Våre verksteder skal være kjent for sin fagkompetanse, raske service og kundetilfredshet.

  • Mobil Sykkelservice: Vi bringer sykkelverkstedet til kunden. Vårt mobile serviceteam tilbyr reparasjoner og vedlikehold av sykler på arbeidsplasser, hos private og offentlige bedrifter.

  • Nettbutikk og Leasing: Vi selger sykler av høy kvalitet fra Merida og flere andre merker som Tern, Urban Arrow, Mondraker, Hard Rocx og Santa Cruz gjennom vår nettbutikk. I tillegg tilbyr vi leasing av sykler via lønnstrekk til private selskaper, noe som gir ansatte en enkel og kostnadseffektiv måte å få tilgang til sykler på.

For Bedrifter

Stadig flere bedrifter, kommuner og organisasjoner velger sykler for sine daglige transporter. Dette bidrar til en bærekraftig verden og styrker helsen til personalet. Vi leverer mobil sykkelservice på arbeidsplassen og tilbyr leasing av sykler over lønnstrekk med serviceavtale i samarbeid med bedrifter som ønsker å legge til rette for sykling til arbeidsplassen for sine ansatte. Dette gir helse- og miljøfordeler, og bidrar til økt trivsel og produktivitet på arbeidsplassen.

GRAVEL Verdiene

Hos Bike Fixx er våre GRAVEL-verdier grunnlaget for alt vi gjør:

  • Glede: Vi skaper et miljø hvor både ansatte og kunder føler seg velkomne og verdsatt. Vi deler gleden ved sykling og sørger for at alle våre interaksjoner er positive og energigivende.

  • Respekt: Vi behandler alle med høflighet og verdighet, inkludert kolleger, kunder og partnere. Respekt er grunnlaget for tillit og langsiktige relasjoner.

  • Ansvar: Vi tar ansvar for våre handlinger og for å levere høy kvalitet. Vi er ansvarlige for våre kunder, vårt miljø og vår virksomhet.

  • Vennskap: Vi fremmer et inkluderende og støttende miljø hvor samarbeid og kameratskap er i fokus. Vi er mer enn bare kolleger; vi er venner, også med våre kunder.

  • Enkelhet: Vi forenkler prosesser og gjør det enkelt for våre kunder å få de tjenestene og produktene de trenger. Vi strømlinjeformer våre operasjoner for effektivitet.

  • Lidenskap: Vi er lidenskapelige om sykling og engasjerte i å dele denne lidenskapen med våre kunder. Vår entusiasme driver vår innovasjon og service.

 

Why? – Hvorfor er vi til?

Bike Fixx eksisterer for å gjøre sykling enkelt, tilgjengelig og gøy for alle. Vi ønsker å forbedre livene til våre kunder ved å tilby kvalitetsservice og produkter som fremmer en sunn og bærekraftig livsstil.

Hva ønsker vi å være overfor våre kunder og relasjoner?

Vi ønsker å være kundens førstevalg for alt innen sykling, kjent for vår enestående service, ekspertise og pålitelighet. Vi ønsker å være en betrodd partner som kunder kan stole på for alle sine sykkelbehov.

Hvilken opplevelse skal kunden ha etter at de har hatt kontakt med oss?

Kunder skal forlate Bike Fixx med en følelse av glede og tilfredshet, vel vitende om at de har fått den beste mulige servicen. De skal føle seg verdsatt, forstått og ivaretatt.

Hva skal skille oss fra andre?

Bike Fixx skiller seg ut ved å kombinere vår lidenskap for sykling med våre GRAVEL-verdier. Vi tilbyr en unik kundeopplevelse, både for privat – og bedriftskunder, som er preget av glede, respekt, ansvar, vennskap, enkelhet og lidenskap. Dette, kombinert med vår forpliktelse til kvalitet og bærekraft, gjør oss til det naturlige valget for syklister. “Service is our secret sauce.”

Bosch-sertifisertMerida-sertifisertOver 20 års erfaringEksperter på elsyklerSram-sertifisertShimano-sertifisert

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.