HISTORIEN VÅR

Bike Fixx AS som vi kjenner det i dag, ble stiftet i 2017 og har holdt det gående fra våre lokaler på Lysaker siden. Likevel var det i garasjen til Kjetil, en god stund tidligere, at konseptet og drømmen om et mobilt sykkel-servicefirma ble skapt. Selv om navnet var ulikt, var det her grunnsteinene til Bike Fixx ble lagt ned.

Nicolai Lyche

Det mobile sykkelverkstedet, som til stadig møtte opp på din arbeidsplass og fikset sykler for alle som ønsket. Konseptet funket så bra, at etter litt flørting med en investor, så åpnet den første biten av verkstedet i bilgarasjen til PP22 på Lysaker i 2017.

Siden den gang har Bike Fixx-familien ekspandert, og vi er i dag 7 ansatte i Norge, og 5 i Sverige. I tillegg til Bike Fixx Gøteborg, finner du oss på Lysaker og Røa (Oslo) og i Stavanger. Samt på arbeidsplasser i store deler av Oslo, Bærum og i Rogaland.

Mobil uteservice hos bedrifter, er fremdeles en av våre satsningsområder. Og sammen med sykkelbutikk/verksted, og leasing av sykler, utgjør disse våre tre satsningsområder, og sørger for at vi kan hjelpe fleste mulig ut på sykkelen.

ANSATTE

Per Christian Grenan


Per Christian Grenan-Grimstad

Daglig leder Bike Fixx AS

Tlf: 930 13 062

pcgg@bikefixx.no

Bilde av Kjetil Lindblad


Kjetil Lindblad

Salgssjef og bedriftsansvarlig

Tlf: 922 32 825

kjetil@bikefixx.no


Nicolai Lyche

It- og markedsleder

Tlf: 917 04 392 

nicolai@bikefixx.no


Simen Thorvaldsen

Serviceansvarlig

Tlf: 932 14 567

simen@bikefixx.no


Anders Klemetsrud

Lokasjonsansvarlig Lysaker

Bike Fixx Sykkelverksted


Rajeev Raj

Bike Fixx Lysaker


Stanley Geyersbach

Bike Fixx Lysaker


Torbjørn Rønningen

Lokasjonsansvarlig Røa


Adam Marcinczyk

Verkstedsansvarlig Røa 

Bike Fixx Sykkelverksted


Matias Bretteville-Jensen

Bike Fixx Røa

Bike Fixx Sykkelverksted


Thomas

Bike Fixx Røa

Erik Haugsrud


Erik Haugsrud

Lokasjonsansvarlig Filipstad

Bike Fixx Sykkelverksted


Øyvind Wyller

Bike Fixx Filipstad

Bilde av Sondre Tengesdal


Sondre Tengesdal

Lokasjonsansvarlig  Rogaland

Tel: 413 69 607

sondre@bikefixx.no


Blaze Zoladkowski

Bike Fixx Rogaland

Tel: 486 33 087

VÅRE MERKEVARER

Vi har et stort utvalg av sykler, og fører blant annet sykler fra Merida, Naits og Factor. Vi har til hver tid inne et stort utvalg av sykler inne på gulv, både på Lysaker og på Røa.

Om du ikke finner det du er på jakt etter, har vi muligheten til å bestille fra hele sortimentet til Merida. Factor spesialbestilles rett fra fabrikk, og bygges etter dine spesifikasjoner på bestilling. Vi har også til en hver tid et stort sortiment av sykler og deler ute på Finn.no. Her kan du finne nye og lett brukte godbiter, til hyggelige priser.

 BEST PÅ SYKKEL

I dag er Bike Fixx er en sykkelbedrift med ambisjon å bli best på sykkelreparasjon, salg av sykkel og tilrettelegging for sykkel på arbeidsplassen. Både for privatpersoner og bedrifter.

Nicolai Lyche

Vår visjon er å tilby enkel sykling, og gjøre det lett for deg som syklist å eie sykkel. I våre butikker finner du et nøye utvalgt sortiment av sykler, samt et av Norges beste sykkelverksteder.

Vi tilbyr et komplett opplegg for privatpersoner og bedrifter, og ønsker å hjelpe flest mulig. Kontakt oss eller besøk oss i en av våre butikker og la oss hjelpe deg med din sykkel.

Vi ekspanderer stadig, og ønsker alltid hjelp videre på veien. Om du er interessert i å investere i oss, eller har en bedrift som vil legge til rette for syklister og en grønnere hverdag, ta kontakt på info@bikefixx.no.

Du kan også følge oss gjennom Finansavisen VEXT, hvor vi faktisk er i finalen 2020:) les mer her. 

VÅRE BUTIKKER

I våre butikker på Lysaker, Røa og Stavanger finner du et stort utvalg av sykler fra vår partner Merida. Vi tilbyr alt fra barnesykler og bysykler til mer avanserte terrengsykler, elsykler og sykler for konkurranse og trening. Vi kan få sykkel levert hjem mot en ekstra kostnad.

Hvis du er usikker på hvilken type sykkel, modell eller størrelse du trenger, kan du snakke med våre bikeadvisors via chat, e-post, telefon eller selvfølgelig møte dem i en av butikkene våre.

Kontakt en av våre butikker/verksteder

Røa Lysaker Stavanger Filipstad

TRY BEFORE YOU BY

Ser du etter ny sykkel, men er ikke helt sikker på hva du skal velge? Rolig, vi hjelper deg. På Bike Fixx har vi flere av Meridas sykkelmodeller som demosykler, slik att du får prøvd før du kjøper. Besøk gjerne en av våre butikker for en prøvetur!

MERIDA SERVICE CENTER

Fra Merida finner du alt fra barnesykler, bysykler til mer avanserte modeller av terrengsykler og sykler for trening og konkurranse. Vi har et stort utvalg av modeller i våre butikker, hvor du kan se og prøve før du kjøper. Vi tilbyr også modeller fra andre merker, så spør gjerne hvis det er en spesiell type sykkel du leter etter. Vi hjelper deg gjerne med å finne den riktige modellen for deg og ditt bruksområde.

Merida er en av verdens største produsenter av sykler, med egen utvikling i Tyskland og fabrikk i Taiwan. Merida eier sin egen produksjon, noe som er unikt i sykkelbransjen. På denne måten har Merida kontroll over hele livssyklusen og kan levere kvalitet i alle ledd.