Bli med i vår stamkundeklubb

Book service – Artikler, tips og guider

bedriftstjenester

vi er Bedriftens førstevalg!

Bike Fixx tilbyr markedets smidigste tilbud for sykkel på arbeidsplassen. 

Vi tilbyr løsninger for alt fra sykkelservice på arbeidsplassen, sykkelservicedager, leasingsykler til ansatte, poolsykler på arbeidsplassen og sykkelbaserte tjenester til bedrift og mer. 

 

Skal du booke service på en servicedag hos din bedrift? Trykk på knappen da vel!

Eller er du ansvarlig på din arbeidsplass og ønsker å booke en servicedag?

VÅRE TJENESTER:

Bike Fixx tilbyr et av markedets beste leasingtilbud for ansatte i bedrifter og virksomheter. 

Vi har lang erfaring med leasingløsninger mot private bedrifter og offentlige virksomheter, og ønsker alltid å finne frem til den ideelle løsningen for både de ansatte og for bedriften eller virksomheten. 

Vi samarbeider tett med både sluttkunde (ansatt), finansiell partner, bedrift og virksomhet for å sørge for at alle prosessene går så enkelt og smertefritt som overhode mulig. For oss er det like viktig at den ansatte, arbeidsgiver og resten av apparatet som er involvert, alle skal bli like godt tatt vare på. 

Er du eller din bedrift eller virksomhet interessert å tilby leasing over lønnstrekk eller lignende løsninger til de ansatte, ta kontakt med vår bedriftsavdeling, så hjelper vi med å finne løsningen som passer best for akkurat dere. 

Du kan sjekke ut vår leasingside her, eller trykk kontakt oss under, og fyll ut skjema. 

– Markedets smidigste tilbud for sykkelservice for bedrifter og ansatte

Vi har drevet med mobil sykkelservice og servicedager på arbeidsplassen, siden Bike Fixx startet. 

Vi tilbyr i dag ulike løsninger for sykkelservice på arbeidsplassen, og vår mest populære tjeneste: Servicedag tilbys og gjennomføres i dag for SMB og større bedrifter og virksomheter i Oslo-, Bærum- og Stavangerområde. 

For hver servicedag settes det opp en egen bookingkalender, hvor den ansatte selv booker servicen. Arbeidsgiver velger total kapasitet og antall dager, og typisk vil servicedagen bli tilbudt de ansatte som en gode, og den ansatte betaler da kun for evt reservedeler som byttes. 

Vi gjennomfører tusenvis av slike sykkelservicer hvert år, og vi vil på stå at vi har markedets proffeste mobile serviceteam!

Les mer om sykkelservice på arbeidsplassen hereller trykk på kontakt oss under, og fyll ut skjema.