SYKKELTJENESTER FOR
BEDRIFTER

SYKKEL-
TJENESTER
FOR
BEDRIFTER

Trenger bedriften sykler eller vil du tilby dine ansatte andre fordeler ved sykkelkjøp? Bike Fixx tilbyr skreddersydde løsninger for selskaper som ønsker å investere i bedre mobilitet for sine ansatte.

Å legge til rette for at flere velger sykkelen til og fra jobb, er bra både for den ansatte og bedriften. Det bidrar blant annet til bedre helse og sunnere og mer effektive ansatte, mens selskapet også kan redusere antallet parkeringsplasser og kostnader knyttet til dette. Vi på Bike Fixx bidrar til å øke andelen som velger sykkel, for eksempel ved å tilby serviceavtaler, bedriftsykkel, sykkelservice på arbeidsplassen eller leasing av sykkel via arbeidsgiver. Vi er bedriftsyklistens førstevalg, og ønsker å være tilby markedets beste tilbud rettet mot profesjonelle aktører og bedrifter.  

LEASING AV SYKKEL VIA ARBEIDSGIVER

Å kunne tilby sine medarbeidere leasing av sykler gjør ikke bare bedriften mer attraktiv å jobbe for, men det kan også øke produktiviteten ettersom de ansatte får dagens velbehøvelige mosjon til og fra jobb. Samtidig gjør det ikke noe att sykefraværet går ned og att sykkeltransport bidrar til et bedre miljø.

SYKKELSERVICE PÅ ARBEIDSPLASSEN

Vår mobile enhet kan bestilles for serviceoppdrag hos bedrifter, skoler eller organisasjoner. Våre bikefixxere ankommer da tidlig om morgenen og tar emot sykler når de ansatte kommer om morgenen. Sykkelservicen utføres deretter på stedet før arbeidsdagen slutter. Medarbeiderne kan betale for servicen via Vipps. Vi tilbyr også pakker hvor selskapet selv står for hele eller deler av kostnaden.

KONTAKT

HOVEDKONTOR

Adresse: Vækerøveien 210, 0751 Oslo

Telefon: 91 33 97 00

E-post: bedrift@bikefixx.no